- Bewaar

- Bewaar
Zeebaarsfilet met zoete aardappelpuree en bloemkool uit de oven
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Cabernet Sauvignon rosé D.O. Colchagua Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de bloemkool in plakken van ± 1,5 cm dik. Leg op een bakplaat met bakpapier.
-
Snipper de peterselie fijn en rits de tijm van de takjes.
-
Schil beide soorten aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de halve citroen in schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de helft van de tijm en van de peterselie met het knoflookpoeder, het paprikapoeder en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrijk er de bloemkool mee. Dek af met aluminiumfolie en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal de aluminiumfolie eraf en laat nog 10 min. bakken op 200 °C.
-
Kook intussen de zoete en gewone aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Meng er de melk onder, kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de zeebaarsfilets 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schep de puree op de borden en wrijf wat open met de bolle kant van een lepel. Leg er de bloemkool op en bestrooi met de rest van de tijm en de peterselie. Schik de zeebaars ernaast en werk af met een schijfje citroen.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Cabernet Sauvignon rosé D.O. Colchagua Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de bloemkool in plakken van ± 1,5 cm dik. Leg op een bakplaat met bakpapier.
-
Snipper de peterselie fijn en rits de tijm van de takjes.
-
Schil beide soorten aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de halve citroen in schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de helft van de tijm en van de peterselie met het knoflookpoeder, het paprikapoeder en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrijk er de bloemkool mee. Dek af met aluminiumfolie en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal de aluminiumfolie eraf en laat nog 10 min. bakken op 200 °C.
-
Kook intussen de zoete en gewone aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Meng er de melk onder, kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de zeebaarsfilets 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schep de puree op de borden en wrijf wat open met de bolle kant van een lepel. Leg er de bloemkool op en bestrooi met de rest van de tijm en de peterselie. Schik de zeebaars ernaast en werk af met een schijfje citroen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Cabernet Sauvignon rosé D.O. Colchagua Valley Chili