- Bewaar

- Bewaar
Zeewolf met peperonata en tomaten-mozzarellapuree
Onze drankensuggesties
Wijn Château des Fines Roches A.O.P. Châteauneuf-du-Pape Bier Chimay Tripel Blond trappistenbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
50 min.
-
Snipper de peterselie, de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Maak de peperonata: verhit 2 el olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig. Voeg de paprikareepjes toe en roerbak ± 5 min. Overgiet met de tomatenstukjes en kruid met peper en zout. Laat 15 à 20 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Dep intussen de zeewolffilets droog. Wentel ze door de bloem en schud de overtollige bloem af. Haal de visfilets door de losgeklopte eieren.
-
Meng de fijngesnipperde peterselie met de geraspte parmezaan, peper en zout. Bestrooi er de zeewolffilets mee.
-
Verhit 2 à 3 el olijfolie in een braadpan en bak de zeewolf ± 10 min. aan elke kant.
-
Warm de tomaten-mozzarellapuree op (instructies: zie verpakking).
-
Verdeel de zeewolffilets over de borden en serveer met de peperonata en de puree. Werk af met het basilicum.
Onze drankensuggesties
Wijn Château des Fines Roches A.O.P. Châteauneuf-du-Pape Bier Chimay Tripel Blond trappistenbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
50 min.
-
Snipper de peterselie, de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Maak de peperonata: verhit 2 el olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig. Voeg de paprikareepjes toe en roerbak ± 5 min. Overgiet met de tomatenstukjes en kruid met peper en zout. Laat 15 à 20 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Dep intussen de zeewolffilets droog. Wentel ze door de bloem en schud de overtollige bloem af. Haal de visfilets door de losgeklopte eieren.
-
Meng de fijngesnipperde peterselie met de geraspte parmezaan, peper en zout. Bestrooi er de zeewolffilets mee.
-
Verhit 2 à 3 el olijfolie in een braadpan en bak de zeewolf ± 10 min. aan elke kant.
-
Warm de tomaten-mozzarellapuree op (instructies: zie verpakking).
-
Verdeel de zeewolffilets over de borden en serveer met de peperonata en de puree. Werk af met het basilicum.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château des Fines Roches A.O.P. Châteauneuf-du-Pape Bier Chimay Tripel Blond trappistenbier