Zoete-aardappelpizzaatjes
Zoete-aardappelpizzaatjes

Zoete-aardappelpizzaatjes

20 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Schil de zoete aardappel en snij in plakjes van 0,5 à 1 cm dik.

  3. Meng de zoete aardappel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel over de bakplaat en zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven. Draai de plakjes om en laat nog 5 min. verder bakken. Laat wat afkoelen.

  4. Verdeel de cottage cheese en de guacamole over de aardappelschijfjes. Kruid met peper en werk af met de granaatappelpitjes en de rucola.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Schil de zoete aardappel en snij in plakjes van 0,5 à 1 cm dik.

  3. Meng de zoete aardappel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel over de bakplaat en zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven. Draai de plakjes om en laat nog 5 min. verder bakken. Laat wat afkoelen.

  4. Verdeel de cottage cheese en de guacamole over de aardappelschijfjes. Kruid met peper en werk af met de granaatappelpitjes en de rucola.

Bekijk het recept digitaal