- Bewaar

- Bewaar
Zoete bananencrumble
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de bananen in schijfjes van 1/2 cm.
-
Verdeel de koude boter in nootjes en meng ze met uw vingertoppen onder de kaneel en de suiker tot een deeg met grove textuur.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verwarm de melk op een zacht vuur en laat er de roomsnoepjes in smelten tot een homogene saus. Leg er de schijfjes banaan in en laat enkele min. sudderen.
-
Verdeel de schijfjes banaan over 4 individuele ovenschaaltjes en bedek ze met een laag deeg.
-
Bak de crumble 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer lauw of koud, gewoon zo of met een bolletje ijs.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de bananen in schijfjes van 1/2 cm.
-
Verdeel de koude boter in nootjes en meng ze met uw vingertoppen onder de kaneel en de suiker tot een deeg met grove textuur.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verwarm de melk op een zacht vuur en laat er de roomsnoepjes in smelten tot een homogene saus. Leg er de schijfjes banaan in en laat enkele min. sudderen.
-
Verdeel de schijfjes banaan over 4 individuele ovenschaaltjes en bedek ze met een laag deeg.
-
Bak de crumble 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer lauw of koud, gewoon zo of met een bolletje ijs.