- Bewaar

- Bewaar
Zoeteaardappel-frittata met paddenstoelen en geitenkaas
Onze drankensuggesties
Bier Moinette Blond Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(Schil de zoete aardappelen en snij in dunne plakjes.
-
Scheur de oesterzwammen in repen.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij het lente-uitje in ringetjes.
-
Hak de pistachenoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en snij grof.
-
Snij de geitenkaas in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een ovenbestendige pan en roerbak de oesterzwammen en het knoflook 5 min. Haal uit de pan.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan en bak de plakjes zoete aardappel 5 min. gaar. Voeg de oesterzwammen en de lente-ui toe en verdeel mooi gelijk over de pan.
-
Klop de eieren los met de sojadrink en kruid met zwarte peper en zout. Giet over de groenten en bak nog 5 min. Bestrooi met de pistachenoten.
-
Zet de pan in de voorverwarmde oven en laat de frittata 8 à 10 min. bakken tot de bovenkant gestold is.
-
Afwerking:
-
Verdeel de geitenkaas over de frittata en bestrooi met het basilicum. Serveer met een slaatje.
Onze drankensuggesties
Bier Moinette Blond Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(Schil de zoete aardappelen en snij in dunne plakjes.
-
Scheur de oesterzwammen in repen.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij het lente-uitje in ringetjes.
-
Hak de pistachenoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en snij grof.
-
Snij de geitenkaas in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een ovenbestendige pan en roerbak de oesterzwammen en het knoflook 5 min. Haal uit de pan.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan en bak de plakjes zoete aardappel 5 min. gaar. Voeg de oesterzwammen en de lente-ui toe en verdeel mooi gelijk over de pan.
-
Klop de eieren los met de sojadrink en kruid met zwarte peper en zout. Giet over de groenten en bak nog 5 min. Bestrooi met de pistachenoten.
-
Zet de pan in de voorverwarmde oven en laat de frittata 8 à 10 min. bakken tot de bovenkant gestold is.
-
Afwerking:
-
Verdeel de geitenkaas over de frittata en bestrooi met het basilicum. Serveer met een slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Moinette Blond Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland