- Bewaar

- Bewaar
Zomerse penne met kerstomaten en mozzarella
Onze drankensuggesties
Wijn Terra Vecchia Reserve rosé - Merlot-Nielluccio - I.G.P. de l'Ile de Beauté Skalli - Corsica Wijn Château Petit Roubié - Picpoul de Pinet - A.O.P. Coteaux du Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de knoflookteentjes, lente-uitjes en peterselie fijn.
-
Scheur de mozzarella in stukjes.
-
Snij de kerstomaatjes in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Doe ondertussen de olijfolie, de kerstomaten, het knoflook, de lenteuitjes en de peterselie in een kookpot en verwarm op een heel zacht vuurtje (niet stoven of sudderen).
-
Giet de pasta af en meng onmiddellijk onder de opgewarmde tomaatjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met de stukjes mozzarella. Serveer met een slaatje.
Onze drankensuggesties
Wijn Terra Vecchia Reserve rosé - Merlot-Nielluccio - I.G.P. de l'Ile de Beauté Skalli - Corsica Wijn Château Petit Roubié - Picpoul de Pinet - A.O.P. Coteaux du Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de knoflookteentjes, lente-uitjes en peterselie fijn.
-
Scheur de mozzarella in stukjes.
-
Snij de kerstomaatjes in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Doe ondertussen de olijfolie, de kerstomaten, het knoflook, de lenteuitjes en de peterselie in een kookpot en verwarm op een heel zacht vuurtje (niet stoven of sudderen).
-
Giet de pasta af en meng onmiddellijk onder de opgewarmde tomaatjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met de stukjes mozzarella. Serveer met een slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Terra Vecchia Reserve rosé - Merlot-Nielluccio - I.G.P. de l'Ile de Beauté Skalli - Corsica Wijn Château Petit Roubié - Picpoul de Pinet - A.O.P. Coteaux du Languedoc