- Bewaar

- Bewaar
Zuiders pastaslaatje met pesto en gegrilde groenten
Onze drankensuggesties
Bier Witgoud Sterk blond bier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. `Virgilius' Rubino Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de diepgevroren gegrilde groenten in hapklare stukken.
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en stoof de gegrilde groenten 4 min. Roer regelmatig.
-
Meng de pesto en de gegrilde groenten onder de pasta en kruid met zwarte peper. Roer er tot slot de rucola onder en bestrooi met de zonnebloempitten en de olijven.
Onze drankensuggesties
Bier Witgoud Sterk blond bier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. `Virgilius' Rubino Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de diepgevroren gegrilde groenten in hapklare stukken.
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en stoof de gegrilde groenten 4 min. Roer regelmatig.
-
Meng de pesto en de gegrilde groenten onder de pasta en kruid met zwarte peper. Roer er tot slot de rucola onder en bestrooi met de zonnebloempitten en de olijven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Witgoud Sterk blond bier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. `Virgilius' Rubino Puglia - Italië