Zuiders pastaslaatje met pesto en gegrilde groenten
Zuiders pastaslaatje met pesto en gegrilde groenten

Zuiders pastaslaatje met pesto en gegrilde groenten

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 478 kcal
Vet 16 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 65.9 g
Suiker 8.1 g
Vezel 7.8 g
Eiwit 13.7 g
Zout 0.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de diepgevroren gegrilde groenten in hapklare stukken.

  4. Snij de olijven in schijfjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.

  7. Verhit intussen de olijfolie in een pan en stoof de gegrilde groenten 4 min. Roer regelmatig.

  8. Meng de pesto en de gegrilde groenten onder de pasta en kruid met zwarte peper. Roer er tot slot de rucola onder en bestrooi met de zonnebloempitten en de olijven.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de diepgevroren gegrilde groenten in hapklare stukken.

  4. Snij de olijven in schijfjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.

  7. Verhit intussen de olijfolie in een pan en stoof de gegrilde groenten 4 min. Roer regelmatig.

  8. Meng de pesto en de gegrilde groenten onder de pasta en kruid met zwarte peper. Roer er tot slot de rucola onder en bestrooi met de zonnebloempitten en de olijven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 478 kcal
Vet 16 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 65.9 g
Suiker 8.1 g
Vezel 7.8 g
Eiwit 13.7 g
Zout 0.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Witgoud Sterk blond bier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. `Virgilius' Rubino Puglia - Italië

Bekijk het recept digitaal