- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse graantjessalade met pesto en Milanese schnitzel
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Montefalco D.O.C. Rosso Tenuta Alzatura Umbria - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Snij het knoflook in fijne plakjes.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Snij de courgette in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met een lepel. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot met dikke bodem en stoof de rode ui en de plakjes knoflook 5 min. Voeg de paprikareepjes toe en laat even mee stoven. Voeg de courgetteblokjes en de halve kerstomaten toe en roerbak 10 min. Kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de Milanese schnitzels 7 à 8 min. aan elke kant.
-
Kook de tarwegraantjes 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en meng samen met de pesto onder de groenten.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de graantjessalade met de kaasschilfers en serveer met de Milanese schnitzels.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding 20 min. 1 Snij 100 g courgette in stukjes. Kook samen met 30 g voorgekookte tarwegraantjes en 30 g kerstomaten 15 min. in water. Giet af. 2 Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder en mix fijn.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Montefalco D.O.C. Rosso Tenuta Alzatura Umbria - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Snij het knoflook in fijne plakjes.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Snij de courgette in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met een lepel. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot met dikke bodem en stoof de rode ui en de plakjes knoflook 5 min. Voeg de paprikareepjes toe en laat even mee stoven. Voeg de courgetteblokjes en de halve kerstomaten toe en roerbak 10 min. Kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de Milanese schnitzels 7 à 8 min. aan elke kant.
-
Kook de tarwegraantjes 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en meng samen met de pesto onder de groenten.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de graantjessalade met de kaasschilfers en serveer met de Milanese schnitzels.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding 20 min. 1 Snij 100 g courgette in stukjes. Kook samen met 30 g voorgekookte tarwegraantjes en 30 g kerstomaten 15 min. in water. Giet af. 2 Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder en mix fijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Montefalco D.O.C. Rosso Tenuta Alzatura Umbria - Italië