Zuiderse groentemix met tagliatelle en chateaubriand
Zuiderse groentemix met tagliatelle en chateaubriand

Zuiderse groentemix met tagliatelle en chateaubriand

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 805 kcal
Vet 21.5 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 87.9 g
Suiker 8.8 g
Vezel 9.3 g
Eiwit 60.1 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Scheur de oesterzwammen in 2. Verdeel over een ovenschaal en meng er de diepgevroren groentemix onder. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met de Provençaalse kruiden.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Bereiding:
  6. Bak de groenten 20 min. in de voorverwarmde oven. Roer halverwege om.

  7. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer er de pesto onder.

  8. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de biefstukken 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout en laat op een zacht vuur verder garen naar smaak.

  9. Afwerking:
  10. Meng de groenten onder de tagliatelle en serveer met de biefstukken.

Tip

Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Kook of stoom 30 g tagliatelle samen met 100 g oesterzwammen en 30 g biefstuk 20 min. gaar. 2 Mix fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Scheur de oesterzwammen in 2. Verdeel over een ovenschaal en meng er de diepgevroren groentemix onder. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met de Provençaalse kruiden.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Bereiding:
  6. Bak de groenten 20 min. in de voorverwarmde oven. Roer halverwege om.

  7. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer er de pesto onder.

  8. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de biefstukken 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout en laat op een zacht vuur verder garen naar smaak.

  9. Afwerking:
  10. Meng de groenten onder de tagliatelle en serveer met de biefstukken.

Tip

Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Kook of stoom 30 g tagliatelle samen met 100 g oesterzwammen en 30 g biefstuk 20 min. gaar. 2 Mix fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 805 kcal
Vet 21.5 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 87.9 g
Suiker 8.8 g
Vezel 9.3 g
Eiwit 60.1 g
Zout 0.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Bush Amber Amberbier Wijn Château Treytins A.O.P. Lalande-de-Pomerol

Bekijk het recept digitaal