- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse groentemix met tagliatelle en chateaubriand
Onze drankensuggesties
Bier Bush Amber Amberbier Wijn Château Treytins A.O.P. Lalande-de-Pomerol
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Scheur de oesterzwammen in 2. Verdeel over een ovenschaal en meng er de diepgevroren groentemix onder. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met de Provençaalse kruiden.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de groenten 20 min. in de voorverwarmde oven. Roer halverwege om.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer er de pesto onder.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de biefstukken 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout en laat op een zacht vuur verder garen naar smaak.
-
Afwerking:
-
Meng de groenten onder de tagliatelle en serveer met de biefstukken.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Kook of stoom 30 g tagliatelle samen met 100 g oesterzwammen en 30 g biefstuk 20 min. gaar. 2 Mix fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Bush Amber Amberbier Wijn Château Treytins A.O.P. Lalande-de-Pomerol
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Scheur de oesterzwammen in 2. Verdeel over een ovenschaal en meng er de diepgevroren groentemix onder. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met de Provençaalse kruiden.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de groenten 20 min. in de voorverwarmde oven. Roer halverwege om.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer er de pesto onder.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de biefstukken 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout en laat op een zacht vuur verder garen naar smaak.
-
Afwerking:
-
Meng de groenten onder de tagliatelle en serveer met de biefstukken.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Kook of stoom 30 g tagliatelle samen met 100 g oesterzwammen en 30 g biefstuk 20 min. gaar. 2 Mix fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Bush Amber Amberbier Wijn Château Treytins A.O.P. Lalande-de-Pomerol