Zuiderse halloumiburger met pesto
Zuiderse halloumiburger met pesto

Zuiderse halloumiburger met pesto

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 864 kcal
Vet 48 g
Koolhydraat 63.1 g
Eiwit 40.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. Bak de diepgevroren broodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.

  5. Snij ondertussen de halloumi horizontaal middendoor.

  6. Bereiding:
  7. Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C.

  8. Verdeel de diepgevroren groentemix ver een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 3 eetl. olijfolie en de Italiaanse kruidenmix. Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.

  9. Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de plakken halloumi ± 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper.

  10. Snij de broodjes open en besmeer met de pesto. Schik er de gegrilde groenten, enkele blaadjes eikenbladsla en een plak halloumi op.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. Bak de diepgevroren broodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.

  5. Snij ondertussen de halloumi horizontaal middendoor.

  6. Bereiding:
  7. Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C.

  8. Verdeel de diepgevroren groentemix ver een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 3 eetl. olijfolie en de Italiaanse kruidenmix. Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.

  9. Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de plakken halloumi ± 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper.

  10. Snij de broodjes open en besmeer met de pesto. Schik er de gegrilde groenten, enkele blaadjes eikenbladsla en een plak halloumi op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 864 kcal
Vet 48 g
Koolhydraat 63.1 g
Eiwit 40.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence

Bekijk het recept digitaal