- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse halloumiburger met pesto
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bak de diepgevroren broodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Snij ondertussen de halloumi horizontaal middendoor.
-
Bereiding:
-
Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C.
-
Verdeel de diepgevroren groentemix ver een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 3 eetl. olijfolie en de Italiaanse kruidenmix. Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de plakken halloumi ± 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper.
-
Snij de broodjes open en besmeer met de pesto. Schik er de gegrilde groenten, enkele blaadjes eikenbladsla en een plak halloumi op.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bak de diepgevroren broodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Snij ondertussen de halloumi horizontaal middendoor.
-
Bereiding:
-
Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C.
-
Verdeel de diepgevroren groentemix ver een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 3 eetl. olijfolie en de Italiaanse kruidenmix. Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de plakken halloumi ± 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper.
-
Snij de broodjes open en besmeer met de pesto. Schik er de gegrilde groenten, enkele blaadjes eikenbladsla en een plak halloumi op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence