- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse kalkoenenreepjes met tapenade
Onze drankensuggesties
Wijn Chergui Domaine des Ouled Thaleb, Vin Gris Marokko Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vlees in reepjes (laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien).
-
Snij de aubergine in dobbelsteentjes.
-
Snij de champignons in vier.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 1 à 2 eetl. olie uit de tomatenmarinade toe (schep er geen kruiden mee uit, die verbranden te snel). Roerbak de vleesreepjes gedurende 3 à 4 min.
-
Schep het vlees uit de wok en doe er de aubergineblokjes en de champignons in. Roerbak 2 min.
-
Voeg de tomatenstukjes en de reepjes gedroogde tomaat toe. Roerbak nog 2 min.
-
Voeg het vlees opnieuw toe en meng er de tapenade onder. Kruid naar smaak met peper en zout en voeg eventueel een straaltje water toe om het geheel wat smeuïger te maken.
-
Afwerking:
-
Dien op met rijst, risotto of stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Chergui Domaine des Ouled Thaleb, Vin Gris Marokko Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het vlees in reepjes (laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien).
-
Snij de aubergine in dobbelsteentjes.
-
Snij de champignons in vier.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 1 à 2 eetl. olie uit de tomatenmarinade toe (schep er geen kruiden mee uit, die verbranden te snel). Roerbak de vleesreepjes gedurende 3 à 4 min.
-
Schep het vlees uit de wok en doe er de aubergineblokjes en de champignons in. Roerbak 2 min.
-
Voeg de tomatenstukjes en de reepjes gedroogde tomaat toe. Roerbak nog 2 min.
-
Voeg het vlees opnieuw toe en meng er de tapenade onder. Kruid naar smaak met peper en zout en voeg eventueel een straaltje water toe om het geheel wat smeuïger te maken.
-
Afwerking:
-
Dien op met rijst, risotto of stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Chergui Domaine des Ouled Thaleb, Vin Gris Marokko Wijn Stonecross Chenin Blanc-Chardonnay Zuid-Afrika