- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse pasta met quorngehakt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Pel eventueel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze vooraf 10 sec. onderdompelt in kokend water). Snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en hou warm.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot 1 min.
-
Voeg het (diepgevroren) quorngehakt toe en breng op smaak met de Italiaanse kruidenmix. Meng goed.
-
Voeg de blokjes tomaat en paprika toe en laat 6 min. al roerend gaar worden.
-
Doe er de pesto bij, neem van het vuur en meng goed dooreen.
-
Roer de saus onder de pasta en serveer onmiddellijk.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Pel eventueel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze vooraf 10 sec. onderdompelt in kokend water). Snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en hou warm.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot 1 min.
-
Voeg het (diepgevroren) quorngehakt toe en breng op smaak met de Italiaanse kruidenmix. Meng goed.
-
Voeg de blokjes tomaat en paprika toe en laat 6 min. al roerend gaar worden.
-
Doe er de pesto bij, neem van het vuur en meng goed dooreen.
-
Roer de saus onder de pasta en serveer onmiddellijk.