Zeeuwse mosselen

Het traditionele mosselseizoen gaat binnenkort van start! Bij Colruyt vind je alleen Zeeuwse mosselen van de beste kwaliteit in de rekken, natuurlijk voor de laagste prijzen. Hoe maak je ze ook alweer klaar? Onze recepten en tips zetten je op weg.

Waarom kiezen voor Zeeuwse mosselen?

  • Je vindt alleen de beste mosselen in onze rekken: iedere 2 weken testen we ze en vergelijken we ze met die van andere winkels.

    • Duurzaam gekweekt: daarom dragen ze het MSC-label, een label voor producten die afkomstig zijn uit duurzame visserij.
    • Productieproces met een lage CO2-impact.
    • Het bodemcultuurseizoen van Zeeuwse mosselen loopt van juli tot maart.
    • De overige 3 maanden liggen de hangcultuurmosselen in de winkel. Die komen voor een deel uit Denemarken en worden verwerkt in Zeeland.
    • Zo zijn mosselen het hele jaar door beschikbaar, voor de laagste prijzen.

Mosselen bereiden

Hoe maak je mosselen het best klaar? Hoeveel heb je nodig per persoon? Met onze tips zet je in een handomdraai mosselen op tafel.

Aan de slag