- Bewaar

- Bewaar
Boterkoekjes met vanilletopping en rood fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Mix de boter en de suiker tot een romige massa.
-
Voeg het ei, het bakpoeder en de bloem toe. Kneed tot een egaal deeg.
-
Verdeel het deeg in 2 en rol elk deel in een worst (Ø 5 cm). Rol in bakpapier en leg minstens 2 u. in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij intussen de aardbeien in stukjes.
-
Snij de worsten in schijfjes van ± 1 cm en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 12 min. in de voorverwarmde oven.
-
Leg de koekjes op een rooster en laat afkoelen.
-
Spuit op elk koekje een beetje vanilletopping en versier met de frambozen en stukjes aardbei.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Mix de boter en de suiker tot een romige massa.
-
Voeg het ei, het bakpoeder en de bloem toe. Kneed tot een egaal deeg.
-
Verdeel het deeg in 2 en rol elk deel in een worst (Ø 5 cm). Rol in bakpapier en leg minstens 2 u. in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij intussen de aardbeien in stukjes.
-
Snij de worsten in schijfjes van ± 1 cm en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 12 min. in de voorverwarmde oven.
-
Leg de koekjes op een rooster en laat afkoelen.
-
Spuit op elk koekje een beetje vanilletopping en versier met de frambozen en stukjes aardbei.