- Bewaar

- Bewaar
Krieltjespapillot met guacamole en zure room
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Hardy's `Nottage Hill' Chardonnay Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
Wrijf de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water en kook 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in 2.
-
Pers het knoflook en meng met de olijfolie en de oregano. Meng onder de krieltjes. Kruid met peper en zout.
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens een vel bakpapier op. Verdeel er de krieltjes en de bruschettadip over. Vouw goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bak de papillotten 15 min. op een hete barbecue. Serveer met de guacamole en de zure room.
Plan B bij slecht weer
Bak de papillotten 15 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Hardy's `Nottage Hill' Chardonnay Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
Wrijf de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water en kook 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in 2.
-
Pers het knoflook en meng met de olijfolie en de oregano. Meng onder de krieltjes. Kruid met peper en zout.
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens een vel bakpapier op. Verdeel er de krieltjes en de bruschettadip over. Vouw goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bak de papillotten 15 min. op een hete barbecue. Serveer met de guacamole en de zure room.
Plan B bij slecht weer
Bak de papillotten 15 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Hardy's `Nottage Hill' Chardonnay Australië