Pakketje van gerookte eendenborst en mangochutney
Pakketje van gerookte eendenborst en mangochutney

Pakketje van gerookte eendenborst en mangochutney

20 min.
Aperitiefhapje
14 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Steek 7 rondjes met een diameter van ± 8 cm uit elke wrap (een steekvorm of kommetje kan je daarbij helpen).

  2. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes. Meng met de olijfolie, peper en zout.

  3. Besmeer elk rondje wrap met wat mangochutney en werk af met een sneetje eendenborst, wat reepjes witloof en een blaadje rucola. Plooi de randjes naar boven zodat je een pakketje krijgt en maak vast met een leuke prikker.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Steek 7 rondjes met een diameter van ± 8 cm uit elke wrap (een steekvorm of kommetje kan je daarbij helpen).

  2. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes. Meng met de olijfolie, peper en zout.

  3. Besmeer elk rondje wrap met wat mangochutney en werk af met een sneetje eendenborst, wat reepjes witloof en een blaadje rucola. Plooi de randjes naar boven zodat je een pakketje krijgt en maak vast met een leuke prikker.

Bekijk het recept digitaal