Zalmglaasjes met appel en garnaal
Zalmglaasjes met appel en garnaal

Zalmglaasjes met appel en garnaal

15 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 60 kcal
Vet 2.8 g
Koolhydraat 2.7 g
Eiwit 6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de gerookte zalm in fijne reepjes en verdeel over 12 glaasjes.

  2. Schil de appelen en rasp fijn. Meng met de garnalen, de zure room en de mosterd. Kruid met peper en zout.

  3. Verdeel de appelmengeling over de zalmreepjes en werk af met enkele preikiemen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de gerookte zalm in fijne reepjes en verdeel over 12 glaasjes.

  2. Schil de appelen en rasp fijn. Meng met de garnalen, de zure room en de mosterd. Kruid met peper en zout.

  3. Verdeel de appelmengeling over de zalmreepjes en werk af met enkele preikiemen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 60 kcal
Vet 2.8 g
Koolhydraat 2.7 g
Eiwit 6 g

Bekijk het recept digitaal