Zalmglaasjes met appel en garnaal
- Bewaar

- Bewaar
Zalmglaasjes met appel en garnaal
15 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
60 kcal
Vet
2.8 g
Koolhydraat
2.7 g
Eiwit
6 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Snij de gerookte zalm in fijne reepjes en verdeel over 12 glaasjes.
-
Schil de appelen en rasp fijn. Meng met de garnalen, de zure room en de mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de appelmengeling over de zalmreepjes en werk af met enkele preikiemen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Snij de gerookte zalm in fijne reepjes en verdeel over 12 glaasjes.
-
Schil de appelen en rasp fijn. Meng met de garnalen, de zure room en de mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de appelmengeling over de zalmreepjes en werk af met enkele preikiemen.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
60 kcal
Vet
2.8 g
Koolhydraat
2.7 g
Eiwit
6 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?