De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Koffie

Vakmanschap

Hou jij van zachte, zoete, zilte of pittige koffie? Je vindt bij Colruyt zeker jouw favoriet. Kies uit de verschillende smaken van onze huismerken Graindor, Boni Selection Bio en Everyday.

Heerlijke zelfgebrande koffie

Franz Colruyt startte met het branden van koffie in Halle in 1937. Tijdens de Tweede Wereldoorlog stond de productie op een laag pitje, maar aan stoppen dachten we niet. In 2007 opende een nieuwe koffiebranderij in Ghislenghien. Daar branden we vandaag nog altijd zowel Graindormelanges als originekoffies.

Wist je dat Colruyt Group vandaag de enige Belgische distributeur is die nog zelf zijn koffie brandt, in zijn eigen branderij? Zo kunnen we zelf het brandproces sturen, de kwaliteit controleren én een ruim gamma Graindor-koffies aanbieden. Dat doen we intussen al meer dan 80 jaar lang. Volgens de regels van de kunst.

Koffiekunst

De kracht van onze koffies is de kracht van het team. Voor zowel het aankopen, proeven, mengen, branden als verpakken van koffie is er een specialist. Meester-koffiebrander Kris is er daar ook een van. Hij waakt over de kwaliteit en de smaak van alle Graindor-koffies. En als hij spreekt over koffie, is de passie voor koffie duidelijk voelbaar.

“Elke koffie heeft zijn eigen karakter. Voor onze koffieblends test ik verschillende samenstellingen en brandgraden tot ik de optimale smaak gevonden heb. Het is een echte kunst om geurige koffies te maken die onze klanten zeker lekker zullen vinden.”

Ik doe dagelijks smaaktesten om een constante smaak voor elke blend te garanderen.

Meester-koffiebrander Kris

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER