- Bewaar

- Bewaar
Aardappelpizza met feta en rucola
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Vino Rosso d'Italia 'Buon Viaggio'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Mix de helft van de rucola met de olijfolie en de pijnboompitten tot een gladde puree. Meng er de zure room onder en kruid met peper en zout.
-
Leg het pizzadeeg met het bakpapier open op een bakplaat. Verdeel het rucolamengsel over het deeg tot op 1 cm van de rand. Schik er de aardappelschijfjes naast elkaar op. Verdeel er de kerstomaten, de rode ui en het knoflook over. Verkruimel er de feta over en kruid met de tijm. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Werk net voor het opdienen af met de rest van de rucola.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Vino Rosso d'Italia 'Buon Viaggio'
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Mix de helft van de rucola met de olijfolie en de pijnboompitten tot een gladde puree. Meng er de zure room onder en kruid met peper en zout.
-
Leg het pizzadeeg met het bakpapier open op een bakplaat. Verdeel het rucolamengsel over het deeg tot op 1 cm van de rand. Schik er de aardappelschijfjes naast elkaar op. Verdeel er de kerstomaten, de rode ui en het knoflook over. Verkruimel er de feta over en kruid met de tijm. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Werk net voor het opdienen af met de rest van de rucola.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Vino Rosso d'Italia 'Buon Viaggio'