- Bewaar

- Bewaar
Alaska pollak met sausje van tomaat en dragon
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapaca Sauvignon Blanc Chili Geurige en fruitige Chileense witte wijn, met een opwekkende frisheid.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schik de diepgevroren porties Alaska pollak in een ovenschotel. Schep er de diepgevroren tomatenblokjes over en verkruimel er ook het blokje visbouillon over.
-
Dek af en schuif gedurende 30 à 40 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven . (1)
-
Schep de vis uit de ovenschotel op een bord en giet het kookvocht in een brede pan. Laat 5 min. goed inkoken en bind met instantsausbinder. Breng op smaak met 1 eetl. dragon.
-
Afwerking:
-
Schep de saus over de vis en geef er verse pasta of rijst bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapaca Sauvignon Blanc Chili Geurige en fruitige Chileense witte wijn, met een opwekkende frisheid.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schik de diepgevroren porties Alaska pollak in een ovenschotel. Schep er de diepgevroren tomatenblokjes over en verkruimel er ook het blokje visbouillon over.
-
Dek af en schuif gedurende 30 à 40 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven . (1)
-
Schep de vis uit de ovenschotel op een bord en giet het kookvocht in een brede pan. Laat 5 min. goed inkoken en bind met instantsausbinder. Breng op smaak met 1 eetl. dragon.
-
Afwerking:
-
Schep de saus over de vis en geef er verse pasta of rijst bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapaca Sauvignon Blanc Chili Geurige en fruitige Chileense witte wijn, met een opwekkende frisheid.