- Bewaar

- Bewaar
Ardens gebraad met seizoengroenten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Belgisch adbijbier van hoge gisting (7 % vol.), met pure en fruitige aroma's (druif, sinaasappel). Droge en wat hoppige neus en een heel aangename, zachte smaak. Wijn Museum Crianza D.O. Cigales Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de rapen in stukjes en de wortelen en de selder in schijfjes.
-
Snij de aardappelen in blokjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpan en bak de raapjes, wortelen en selder al roerend gedurende 2 à 3 min. Strooi er de poedersuiker over en laat al roerend nog 2 min. verder bakken.
-
Bestrooi met de bloem, schep om en voeg het bier en de groentebouillon toe. Voeg laurier, tijm, peper en zout toe. Breng aan de kook.
-
Schik het gebraad in een ruime ovenschotel en verdeel er de aardappelblokjes rond. Giet de groentebereiding erover en schuif in een op 190 °C voorverwarmde oven. Laat 1 u. gaar worden. Schep ondertussen de groentebereiding enkele keren om en dek het laatste kwartier lichtjes af met een vel aluminiumfolie.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneden. Schik op de borden en geef er de groenten bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Belgisch adbijbier van hoge gisting (7 % vol.), met pure en fruitige aroma's (druif, sinaasappel). Droge en wat hoppige neus en een heel aangename, zachte smaak. Wijn Museum Crianza D.O. Cigales Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de rapen in stukjes en de wortelen en de selder in schijfjes.
-
Snij de aardappelen in blokjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpan en bak de raapjes, wortelen en selder al roerend gedurende 2 à 3 min. Strooi er de poedersuiker over en laat al roerend nog 2 min. verder bakken.
-
Bestrooi met de bloem, schep om en voeg het bier en de groentebouillon toe. Voeg laurier, tijm, peper en zout toe. Breng aan de kook.
-
Schik het gebraad in een ruime ovenschotel en verdeel er de aardappelblokjes rond. Giet de groentebereiding erover en schuif in een op 190 °C voorverwarmde oven. Laat 1 u. gaar worden. Schep ondertussen de groentebereiding enkele keren om en dek het laatste kwartier lichtjes af met een vel aluminiumfolie.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneden. Schik op de borden en geef er de groenten bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Belgisch adbijbier van hoge gisting (7 % vol.), met pure en fruitige aroma's (druif, sinaasappel). Droge en wat hoppige neus en een heel aangename, zachte smaak. Wijn Museum Crianza D.O. Cigales Spanje