- Bewaar

- Bewaar
Biefstuk in kruidenboter met champignonsaus
Onze drankensuggesties
Wijn Le Haut-Médoc d'Eric Miailhe A.C. Haut-Médoc Wijn Robijnrode bordeaux met een rijk boeket van rijp fruit. Ook in de mond fris fruitig, krachtig en karaktervol, met soepele tannines in de lange afdronk. Wijn Robuuste bourgogne met neus van rode vruchten, kersen en kersenpitten - typisch voor de pinot noir. In de mond fruitig en licht kruidig.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Snij de kerstomaten doormidden. Snij de komkommer in staafjes of schijfjes en meng met de sla en de kerstomatenpartjes.
-
Doe alle ingrediënten voor de dressing in een mengbeker en mix.
-
Bereiding:
-
Verhit 1/2 eetl. boter in een pan en bak de champignonschijfjes ? 5 min., zonder deksel. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de kruidenboter in een braadpan (op een matig vuur om spatten te vermijden). Bak de biefstuk langs beide zijden goudbruin (niet in prikken of verschuiven), zet het vuur lager en laat verder bakken, naar eigen smaak. Neem het vlees uit de pan en hou het warm.
-
Verwijder het overtollig vet uit de pan voordat u de saus bereidt (u hebt de smaak nodig, niet het vet). Maak de braadresten los met de kalfsfond en voeg de tomatenketchup toe. Doe er de gebakken champignonschijfjes bij en bind met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Breng de gemengde salade op smaak met de kruidendressing. Serveer de biefstuk met de saus, salade en frietjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Le Haut-Médoc d'Eric Miailhe A.C. Haut-Médoc Wijn Robijnrode bordeaux met een rijk boeket van rijp fruit. Ook in de mond fris fruitig, krachtig en karaktervol, met soepele tannines in de lange afdronk. Wijn Robuuste bourgogne met neus van rode vruchten, kersen en kersenpitten - typisch voor de pinot noir. In de mond fruitig en licht kruidig.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Snij de kerstomaten doormidden. Snij de komkommer in staafjes of schijfjes en meng met de sla en de kerstomatenpartjes.
-
Doe alle ingrediënten voor de dressing in een mengbeker en mix.
-
Bereiding:
-
Verhit 1/2 eetl. boter in een pan en bak de champignonschijfjes ? 5 min., zonder deksel. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de kruidenboter in een braadpan (op een matig vuur om spatten te vermijden). Bak de biefstuk langs beide zijden goudbruin (niet in prikken of verschuiven), zet het vuur lager en laat verder bakken, naar eigen smaak. Neem het vlees uit de pan en hou het warm.
-
Verwijder het overtollig vet uit de pan voordat u de saus bereidt (u hebt de smaak nodig, niet het vet). Maak de braadresten los met de kalfsfond en voeg de tomatenketchup toe. Doe er de gebakken champignonschijfjes bij en bind met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Breng de gemengde salade op smaak met de kruidendressing. Serveer de biefstuk met de saus, salade en frietjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Le Haut-Médoc d'Eric Miailhe A.C. Haut-Médoc Wijn Robijnrode bordeaux met een rijk boeket van rijp fruit. Ook in de mond fris fruitig, krachtig en karaktervol, met soepele tannines in de lange afdronk. Wijn Robuuste bourgogne met neus van rode vruchten, kersen en kersenpitten - typisch voor de pinot noir. In de mond fruitig en licht kruidig.