- Bewaar

- Bewaar
Biefstukreepjes met peultjes en champignons
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Meng 3 eetl. olijfolie en 1 dl sherry onder de biefstukreepjes. Dek af en zet koel weg.
-
Verhit 1 eetl. boter in een brede pan, of beter nog, verhit de wok en doe er 1 eetl. olie in. Doe er de champignonschijfjes (diepvries niet ontdooien) in en laat al roerend bakken, op een hoog vuur. Kruid lichtjes met peper en zout.
-
Voeg na enkele minuten de diepgevroren peultjes toe en laat ze nog ongeveer 3 min. meebakken.
-
Schep de mengeling uit de pan of wok en hou ze warm. Doe de biefstukreepjes in de pan en laat even bakken aan alle kanten (doe niet te veel vlees tegelijk in de pan).
-
Doe er dan de groentemengeling bij en roer om. Voeg 3 eetl. chilisaus en een beetje water toe en bind lichtjes met instantsausbinder.
-
Dien op met rijst of pasta.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Meng 3 eetl. olijfolie en 1 dl sherry onder de biefstukreepjes. Dek af en zet koel weg.
-
Verhit 1 eetl. boter in een brede pan, of beter nog, verhit de wok en doe er 1 eetl. olie in. Doe er de champignonschijfjes (diepvries niet ontdooien) in en laat al roerend bakken, op een hoog vuur. Kruid lichtjes met peper en zout.
-
Voeg na enkele minuten de diepgevroren peultjes toe en laat ze nog ongeveer 3 min. meebakken.
-
Schep de mengeling uit de pan of wok en hou ze warm. Doe de biefstukreepjes in de pan en laat even bakken aan alle kanten (doe niet te veel vlees tegelijk in de pan).
-
Doe er dan de groentemengeling bij en roer om. Voeg 3 eetl. chilisaus en een beetje water toe en bind lichtjes met instantsausbinder.
-
Dien op met rijst of pasta.