- Bewaar

- Bewaar
Bladerdeegpakje met boschampignons en spinazie
Onze drankensuggesties
Wijn Grüner Veltliner - Winzer Krems - Oostenrijk Château La Gentilhommière - Les Abymes A.O.P. Savoie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
30 min.
-
Snij de boschampignons in stukjes en pers het knoflook.
-
Smelt de boter in een brede kookpot. Voeg de boschampignons en de spinazie toe en stoof 3 min. al roerend. Voeg het geperste knoflookteentje toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Voeg de mosterd en de zure room toe. Zet het vuur hoger en laat 5 min. goed koken. Blijf roeren. Haal de kookpot van het vuur en laat afkoelen.
-
Rol de plakjes bladerdeeg uit tot een vierkant dat ± 3 keer zo groot is. Snij ze diagonaal in twee. Vouw nog eens dubbel tot driehoekjes.
-
Leg de driehoekjes op een bakplaat en vul ze met de champignonmengeling. Laat aan de randen ± 1,5 cm vrij. Bestrijk de randen met wat water en kleef ze aan elkaar. Druk goed aan.
-
Bereiding:
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Klop het ei goed los en bestrijk er de driehoekjes mee. Prik er enkele keren in met een vork, zodat de stoom kan ontsnappen.
-
Zet 15 min. in de voorverwarmde oven tot de driehoekjes goudbruin kleuren.
Onze drankensuggesties
Wijn Grüner Veltliner - Winzer Krems - Oostenrijk Château La Gentilhommière - Les Abymes A.O.P. Savoie
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
30 min.
-
Snij de boschampignons in stukjes en pers het knoflook.
-
Smelt de boter in een brede kookpot. Voeg de boschampignons en de spinazie toe en stoof 3 min. al roerend. Voeg het geperste knoflookteentje toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Voeg de mosterd en de zure room toe. Zet het vuur hoger en laat 5 min. goed koken. Blijf roeren. Haal de kookpot van het vuur en laat afkoelen.
-
Rol de plakjes bladerdeeg uit tot een vierkant dat ± 3 keer zo groot is. Snij ze diagonaal in twee. Vouw nog eens dubbel tot driehoekjes.
-
Leg de driehoekjes op een bakplaat en vul ze met de champignonmengeling. Laat aan de randen ± 1,5 cm vrij. Bestrijk de randen met wat water en kleef ze aan elkaar. Druk goed aan.
-
Bereiding:
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Klop het ei goed los en bestrijk er de driehoekjes mee. Prik er enkele keren in met een vork, zodat de stoom kan ontsnappen.
-
Zet 15 min. in de voorverwarmde oven tot de driehoekjes goudbruin kleuren.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Grüner Veltliner - Winzer Krems - Oostenrijk Château La Gentilhommière - Les Abymes A.O.P. Savoie