- Bewaar

- Bewaar
Blinde vinken in groentestoverij
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het gerookt spek in blokjes.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de boter in een stoofpot en kleur de blinde vinken goudbruin aan alle zijden. Voeg de gesnipperde sjalotten en blokjes gerookt spek toe en schep om.
-
Voeg de diepgevroren broccolimix en de tomatenstukjes toe. Kruid met peper en zout en 1,5 eetl. kruidentuiltje.
-
Dek af en laat zachtjes sudderen gedurende 10 min. Voeg de champignons toe (snij ze eventueel doormidden), en laat nog 10 à 15 min. sudderen. Bind indien nodig met wat instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Schep de groentestoverij rond het vlees en serveer met rijst, aardappelpuree of pasta.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het gerookt spek in blokjes.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de boter in een stoofpot en kleur de blinde vinken goudbruin aan alle zijden. Voeg de gesnipperde sjalotten en blokjes gerookt spek toe en schep om.
-
Voeg de diepgevroren broccolimix en de tomatenstukjes toe. Kruid met peper en zout en 1,5 eetl. kruidentuiltje.
-
Dek af en laat zachtjes sudderen gedurende 10 min. Voeg de champignons toe (snij ze eventueel doormidden), en laat nog 10 à 15 min. sudderen. Bind indien nodig met wat instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Schep de groentestoverij rond het vlees en serveer met rijst, aardappelpuree of pasta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages