- Bewaar

- Bewaar
Bolletjesbrochettes met meloen, ham en mozzarella
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Schraap de pitjes uit de meloenen met een lepel. Schep 10 oranje en 10 groene bolletjes uit de meloenen (eventueel met een meloenlepel, die lijkt een beetje op een lepel om ijs te scheppen, maar dan kleiner).
-
Schep 10 rode bolletjes uit de watermeloen.
-
Snij de sneetjes gedroogde ham in de lengte in 2. Pluk de blaadjes van het plantje basilicum. Laat de mozzarella uitlekken en kruid met peper en zout.
-
Neem 10 brochettestokjes en steek er de ingrediënten in deze volgorde op: 1 blaadje basilicum, 1 minimozzarellabolletje, 1 blaadje basilicum, 1 bolletje watermeloen, 1 half sneetje ham, 1 bolletje oranje meloen, 1 minimozzarellabolletje, 1 blaadje basilicum en 1 bolletje groene meloen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Schraap de pitjes uit de meloenen met een lepel. Schep 10 oranje en 10 groene bolletjes uit de meloenen (eventueel met een meloenlepel, die lijkt een beetje op een lepel om ijs te scheppen, maar dan kleiner).
-
Schep 10 rode bolletjes uit de watermeloen.
-
Snij de sneetjes gedroogde ham in de lengte in 2. Pluk de blaadjes van het plantje basilicum. Laat de mozzarella uitlekken en kruid met peper en zout.
-
Neem 10 brochettestokjes en steek er de ingrediënten in deze volgorde op: 1 blaadje basilicum, 1 minimozzarellabolletje, 1 blaadje basilicum, 1 bolletje watermeloen, 1 half sneetje ham, 1 bolletje oranje meloen, 1 minimozzarellabolletje, 1 blaadje basilicum en 1 bolletje groene meloen.