- Bewaar

- Bewaar
Boomstammetjes met ovenkrieltjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water en snij in 2.
-
Snij de venkels in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in heel fijne partjes.
-
Hak het bieslook en de peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de krieltjes en de venkel op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Meng goed onder elkaar.
-
Schik de boomstammetjes naast de krieltjes en de venkel. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Roer de krieltjes en de venkel af en toe om.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de krieltjes en de venkel met de fijngehakte kruiden en meng er de spinazie onder. Serveer met de boomstammetjes en geef er de vinaigrette apart bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water en snij in 2.
-
Snij de venkels in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in heel fijne partjes.
-
Hak het bieslook en de peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de krieltjes en de venkel op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Meng goed onder elkaar.
-
Schik de boomstammetjes naast de krieltjes en de venkel. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Roer de krieltjes en de venkel af en toe om.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de krieltjes en de venkel met de fijngehakte kruiden en meng er de spinazie onder. Serveer met de boomstammetjes en geef er de vinaigrette apart bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië