- Bewaar

- Bewaar
Broccolisoep en wrapcroque met hummus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de zoete aardappel en snij in blokjes.
-
Snij de ui in stukken en het knoflook in plakjes. Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Bestrooi met de helft van de tijm.
-
Voeg de zoete aardappel en de diepgevroren broccoliroosjes toe en kruid met peper en zout. Laat 2 min. stoven.
-
Voeg de bouillonblokjes toe en overgiet met het water. Breng aan de kook, dek af en laat 20 min. sudderen.
-
Snij de korst van de sneetjes kaas.
-
Bestrijk intussen de helft van de wraps met hummus en verdeel er de rucola en de sneetjes kaas over. Leg er de andere wraps bovenop.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de wraps 1,5 min. aan elke kant. Snij in punten.
-
Mix de soep fijn. Verdeel over de borden en schep er het yoghurtalternatief in. Geef een draai van de pepermolen en werk af met de rest van de tijm en enkele blaadjes rucola. Serveer met de croques.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de zoete aardappel en snij in blokjes.
-
Snij de ui in stukken en het knoflook in plakjes. Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Bestrooi met de helft van de tijm.
-
Voeg de zoete aardappel en de diepgevroren broccoliroosjes toe en kruid met peper en zout. Laat 2 min. stoven.
-
Voeg de bouillonblokjes toe en overgiet met het water. Breng aan de kook, dek af en laat 20 min. sudderen.
-
Snij de korst van de sneetjes kaas.
-
Bestrijk intussen de helft van de wraps met hummus en verdeel er de rucola en de sneetjes kaas over. Leg er de andere wraps bovenop.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de wraps 1,5 min. aan elke kant. Snij in punten.
-
Mix de soep fijn. Verdeel over de borden en schep er het yoghurtalternatief in. Geef een draai van de pepermolen en werk af met de rest van de tijm en enkele blaadjes rucola. Serveer met de croques.