- Bewaar

- Bewaar
Cannelloni ricotta & spinaci in tomatensaus
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Robijn Rood Speciaalbier Wijn Piemonte D.O.C. Barbera - Villa Ilaria - Piemonte - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Stoof de spinazie in een kookpot zonder vetstof, tot de blaadjes een beetje geslonken zijn. Laat goed uitlekken.
-
Snipper intussen de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Hak de uitgelekte spinazie grof en meng er de ui, het knoflook en de ricotta onder. Kruid rijkelijk met peper en zout.
-
Bestrijk een ovenschaal met 1 eetl. olijfolie en verdeel een beetje passata over de bodem.
-
Vul de cannelloni met de spinaziemengeling en leg ze in de ovenschaal. Overgiet met de rest van de passata tot alle cannelloni bedekt zijn. Bestrooi met de mozzarella en zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Robijn Rood Speciaalbier Wijn Piemonte D.O.C. Barbera - Villa Ilaria - Piemonte - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Stoof de spinazie in een kookpot zonder vetstof, tot de blaadjes een beetje geslonken zijn. Laat goed uitlekken.
-
Snipper intussen de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Hak de uitgelekte spinazie grof en meng er de ui, het knoflook en de ricotta onder. Kruid rijkelijk met peper en zout.
-
Bestrijk een ovenschaal met 1 eetl. olijfolie en verdeel een beetje passata over de bodem.
-
Vul de cannelloni met de spinaziemengeling en leg ze in de ovenschaal. Overgiet met de rest van de passata tot alle cannelloni bedekt zijn. Bestrooi met de mozzarella en zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Robijn Rood Speciaalbier Wijn Piemonte D.O.C. Barbera - Villa Ilaria - Piemonte - Italië