- Bewaar

- Bewaar
Cannelloni van tonijn en spinazie
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Les Trois Colonnes rosé A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de spinazie ontdooien en giet af.
-
Snipper de knoflook en de sjalotten fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven op 180 °C.
-
Meng de ricotta met de uitgelekte tonijn en de spinazie. Kruid met de oregano, peper en zout. Vul de cannelloni met de bereiding en leg ze in een ovenschaal.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de knoflook en de sjalotten glazig.
-
Voeg de tomatenstukjes en 2 dl water toe. Kruid met peper en zout. Roer goed en laat even sudderen.
-
Overgiet de cannelloni met de tomatensaus. Bestrooi met de geraspte kaas en zet 50 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Les Trois Colonnes rosé A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de spinazie ontdooien en giet af.
-
Snipper de knoflook en de sjalotten fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven op 180 °C.
-
Meng de ricotta met de uitgelekte tonijn en de spinazie. Kruid met de oregano, peper en zout. Vul de cannelloni met de bereiding en leg ze in een ovenschaal.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de knoflook en de sjalotten glazig.
-
Voeg de tomatenstukjes en 2 dl water toe. Kruid met peper en zout. Roer goed en laat even sudderen.
-
Overgiet de cannelloni met de tomatensaus. Bestrooi met de geraspte kaas en zet 50 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Les Trois Colonnes rosé A.O.P. Bordeaux