- Bewaar

- Bewaar
Cappelletti met spinazie en champignon-roomsaus
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc 'Réserve Particulière' A.O.P. Alsace Wolfberger Bier St Bernardus Tripel Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snipper de uien fijn en snij de champignons in 2.
-
Verhit de olijfolie in een hoge pan en bak de ui 1 min. Doe er de spekblokjes en de champignons bij en roerbak nog 5 min.
-
Voeg de spinazie toe en overgiet met de room. Laat 5 min. slinken. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de cappelletti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Verdeel over de borden en lepel er de saus over.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc 'Réserve Particulière' A.O.P. Alsace Wolfberger Bier St Bernardus Tripel Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snipper de uien fijn en snij de champignons in 2.
-
Verhit de olijfolie in een hoge pan en bak de ui 1 min. Doe er de spekblokjes en de champignons bij en roerbak nog 5 min.
-
Voeg de spinazie toe en overgiet met de room. Laat 5 min. slinken. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de cappelletti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Verdeel over de borden en lepel er de saus over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc 'Réserve Particulière' A.O.P. Alsace Wolfberger Bier St Bernardus Tripel Sterk blond bier