Cappelletti met spinazie en champignon-roomsaus
Cappelletti met spinazie en champignon-roomsaus

Cappelletti met spinazie en champignon-roomsaus

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2937 kj
Energie 702 kcal
Vet 32 g
Verzadigd vet 9.9 g
Koolhydraat 64.9 g
Suiker 7.9 g
Vezel 7.1 g
Eiwit 34.9 g
Zout 3.6 g
natrium 1.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snipper de uien fijn en snij de champignons in 2.

  3. Verhit de olijfolie in een hoge pan en bak de ui 1 min. Doe er de spekblokjes en de champignons bij en roerbak nog 5 min.

  4. Voeg de spinazie toe en overgiet met de room. Laat 5 min. slinken. Kruid met peper en zout.

  5. Kook intussen de cappelletti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Verdeel over de borden en lepel er de saus over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snipper de uien fijn en snij de champignons in 2.

  3. Verhit de olijfolie in een hoge pan en bak de ui 1 min. Doe er de spekblokjes en de champignons bij en roerbak nog 5 min.

  4. Voeg de spinazie toe en overgiet met de room. Laat 5 min. slinken. Kruid met peper en zout.

  5. Kook intussen de cappelletti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Verdeel over de borden en lepel er de saus over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2937 kj
Energie 702 kcal
Vet 32 g
Verzadigd vet 9.9 g
Koolhydraat 64.9 g
Suiker 7.9 g
Vezel 7.1 g
Eiwit 34.9 g
Zout 3.6 g
natrium 1.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Pinot Blanc 'Réserve Particulière' A.O.P. Alsace Wolfberger Bier St Bernardus Tripel Sterk blond bier

Bekijk het recept digitaal