- Bewaar

- Bewaar
Chocoladewhoopies met mascarpone
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Meng de bloem met het cacaopoeder en het bakpoeder.
-
Meng de helft van de mascarpone met de chocopasta en de andere helft met de honing. Zet beide vullingen tot gebruik in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de olie en de suiker met de kloppers van de mixer goed door elkaar. Meng er daarna de melk onder.
-
Voeg één voor één de eieren toe en klop 2 min. goed door elkaar.
-
Roer er de helft van de bloem met cacaopoeder onder en meng goed.
-
Roer er daarna de rest van de bloem onder tot u een luchtig deeg hebt.
-
Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Doe het deeg in een spuitzak met ronde spuitmond. Spuit ± 80 cirkeltjes (Ø 2 à 2,5 cm) op de bakplaten. Laat voldoende ruimte tussen de koekjes zodat ze niet aan elkaar gaan kleven tijdens het bakken.
-
Bak de koekjes 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en leg de koekjes met een spatel op een taartrooster. Laat volledig afkoelen.
-
Afwerking:
-
Werk 20 koekjes af met de chocoladevulling en nog eens 20 koekjes met de honingvulling. Verdeel de vulling over de platte kant van de koekjes, ongeveer in het midden (dat gaat makkelijk als u een spuitzak met een kleine, ronde spuitmond gebruikt). Leg er een tweede koekje op en druk lichtjes aan tot de vulling tot aan de rand van de koekjes komt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Meng de bloem met het cacaopoeder en het bakpoeder.
-
Meng de helft van de mascarpone met de chocopasta en de andere helft met de honing. Zet beide vullingen tot gebruik in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de olie en de suiker met de kloppers van de mixer goed door elkaar. Meng er daarna de melk onder.
-
Voeg één voor één de eieren toe en klop 2 min. goed door elkaar.
-
Roer er de helft van de bloem met cacaopoeder onder en meng goed.
-
Roer er daarna de rest van de bloem onder tot u een luchtig deeg hebt.
-
Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Doe het deeg in een spuitzak met ronde spuitmond. Spuit ± 80 cirkeltjes (Ø 2 à 2,5 cm) op de bakplaten. Laat voldoende ruimte tussen de koekjes zodat ze niet aan elkaar gaan kleven tijdens het bakken.
-
Bak de koekjes 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en leg de koekjes met een spatel op een taartrooster. Laat volledig afkoelen.
-
Afwerking:
-
Werk 20 koekjes af met de chocoladevulling en nog eens 20 koekjes met de honingvulling. Verdeel de vulling over de platte kant van de koekjes, ongeveer in het midden (dat gaat makkelijk als u een spuitzak met een kleine, ronde spuitmond gebruikt). Leg er een tweede koekje op en druk lichtjes aan tot de vulling tot aan de rand van de koekjes komt.