- Bewaar

- Bewaar
Courgettebootjes met kerrie en kokos
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgettes in de lengte doormidden en kook 7 min. in lichtgezouten water. Hol wat uit en snij in 2. Snij het uitgeholde vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de aubergine in kleine blokjes.
-
Snij de wortelen in krullen met een dunschiller.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Pel de uien en snij in halve maantjes.
-
Rasp de cheddar.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesneden uien glazig. Voeg de kerrie en noten toe en roerbak gedurende 1 min. Voeg de aubergineblokjes en de kokosmelk toe en laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de courgetteblokjes, wortelen, lente-uitjes en veenbessen of rozijnen toe en bak 3 min. Werk af met de sojasaus.
-
Vul de courgettes met het mengsel en bestrooi met de geraspte cheddar. Schuif 7 min. onder de grill tot de kaas bruin kleurt. Dien onmiddellijk op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgettes in de lengte doormidden en kook 7 min. in lichtgezouten water. Hol wat uit en snij in 2. Snij het uitgeholde vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de aubergine in kleine blokjes.
-
Snij de wortelen in krullen met een dunschiller.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Pel de uien en snij in halve maantjes.
-
Rasp de cheddar.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesneden uien glazig. Voeg de kerrie en noten toe en roerbak gedurende 1 min. Voeg de aubergineblokjes en de kokosmelk toe en laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de courgetteblokjes, wortelen, lente-uitjes en veenbessen of rozijnen toe en bak 3 min. Werk af met de sojasaus.
-
Vul de courgettes met het mengsel en bestrooi met de geraspte cheddar. Schuif 7 min. onder de grill tot de kaas bruin kleurt. Dien onmiddellijk op.