- Bewaar

- Bewaar
Croque champignon met geitenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij 3 champignons telkens in 4 gelijke schijfjes . Snij de rest van de champignons in fijne reepjes.
-
Snij de korsten van het toastbrood en besmeer 3 sneetjes met de geitenkaas.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de reepjes champignon en het takje rozemarijn 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Verwijder het takje rozemarijn.
-
Verdeel de gebakken champignons over de sneetjes brood met geitenkaas en bedek met de 3 andere sneetjes brood. Bestrooi met de emmentaler.
-
Snij de broodjes diagonaal middendoor (zo krijgt u 12 gelijke driehoekjes). Leg er telkens een schijfje champignon op. Schik naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij 3 champignons telkens in 4 gelijke schijfjes . Snij de rest van de champignons in fijne reepjes.
-
Snij de korsten van het toastbrood en besmeer 3 sneetjes met de geitenkaas.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de reepjes champignon en het takje rozemarijn 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Verwijder het takje rozemarijn.
-
Verdeel de gebakken champignons over de sneetjes brood met geitenkaas en bedek met de 3 andere sneetjes brood. Bestrooi met de emmentaler.
-
Snij de broodjes diagonaal middendoor (zo krijgt u 12 gelijke driehoekjes). Leg er telkens een schijfje champignon op. Schik naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.