- Bewaar

- Bewaar
Duo van zelfgemaakte grissini
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Klop het ei los met 1 eetl. water.
-
Rol het pizzadeeg uit en snij in repen van ± 1 cm breed.
-
Besmeer de helft van de repen met de groene pesto. Bestrijk de andere helft met een beetje losgeklopt ei en bestrooi rijkelijk met de Provençaalse kruiden en peper.
-
Leg de repen wat uit elkaar en vouw ze dubbel in de breedte. Trek tijdens het vouwen al draaiend aan de uiteinden en duw ze wat vaster. Leg alle repen op een bakplaat met bakpapier.
-
Bestrijk alle repen met losgeklopt ei. Strooi het sesamzaad over de repenmet de Provençaalse kruiden. Bestrooi de pestorepen met grana padano.
-
Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven, tot de reepjes mooi goudbruin zijn.
Met dit recept kan je eindeloos variëren. Gebruik gerust andere kruiden of pesto's.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Klop het ei los met 1 eetl. water.
-
Rol het pizzadeeg uit en snij in repen van ± 1 cm breed.
-
Besmeer de helft van de repen met de groene pesto. Bestrijk de andere helft met een beetje losgeklopt ei en bestrooi rijkelijk met de Provençaalse kruiden en peper.
-
Leg de repen wat uit elkaar en vouw ze dubbel in de breedte. Trek tijdens het vouwen al draaiend aan de uiteinden en duw ze wat vaster. Leg alle repen op een bakplaat met bakpapier.
-
Bestrijk alle repen met losgeklopt ei. Strooi het sesamzaad over de repenmet de Provençaalse kruiden. Bestrooi de pestorepen met grana padano.
-
Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven, tot de reepjes mooi goudbruin zijn.
Met dit recept kan je eindeloos variëren. Gebruik gerust andere kruiden of pesto's.