- Bewaar

- Bewaar
Everzwijnengebraad met penne in de oven
Onze drankensuggesties
Wijn Château des Fines Roches A.C. Châteauneuf-du-Pape Opmerkelijke châteauneuf met een sterke persoonlijkheid. Het rijke geurenboeket wordt gevolgd door een krachtige, volle en kruidige smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(enkele uren vooraf)
-
Mix 4 eetl. olijfolie met het knoflook en de rozemarijn, kruid met peper. Wrijf er het everzwijnengebraad mee in en laat 1 u in de koelkast staan.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
-
Rasp de provolone en de pecorino. Snij de mozzarella in fijne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het everzwijnengebraad langs alle kanten goudbruin. Leg in een ovenschotel, overgiet met 2 dl wildfond en schuif ± 35 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de mediterrane groentemix gedurende 5 min. Neem van het vuur en meng met de passata, de ricotta, de pecorino en het kruidentuiltje. Roer alles onder de pasta en giet in een beboterde (met 1/2 eetl.) ovenschotel.
-
Bedek de schotel met de geraspte provolone en de schijfjes mozzarella. Schuif de laatste 15 à 20 min. mee in de oven bij het everzwijnengebraad.
-
Haal het vlees uit de schotel en hou warm. Giet de rest van de wildfond in de schotel en schraap de braadresten los met een houten lepel. Roer er 1 eetl. koude boterklontjes onder.
-
Afwerking:
-
Snij het everzwijnengebraad in sneetjes van 1 cm dikte en verdeel over de borden. Lepel er wat saus naast en geef er de pastagratin bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Château des Fines Roches A.C. Châteauneuf-du-Pape Opmerkelijke châteauneuf met een sterke persoonlijkheid. Het rijke geurenboeket wordt gevolgd door een krachtige, volle en kruidige smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(enkele uren vooraf)
-
Mix 4 eetl. olijfolie met het knoflook en de rozemarijn, kruid met peper. Wrijf er het everzwijnengebraad mee in en laat 1 u in de koelkast staan.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
-
Rasp de provolone en de pecorino. Snij de mozzarella in fijne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het everzwijnengebraad langs alle kanten goudbruin. Leg in een ovenschotel, overgiet met 2 dl wildfond en schuif ± 35 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de mediterrane groentemix gedurende 5 min. Neem van het vuur en meng met de passata, de ricotta, de pecorino en het kruidentuiltje. Roer alles onder de pasta en giet in een beboterde (met 1/2 eetl.) ovenschotel.
-
Bedek de schotel met de geraspte provolone en de schijfjes mozzarella. Schuif de laatste 15 à 20 min. mee in de oven bij het everzwijnengebraad.
-
Haal het vlees uit de schotel en hou warm. Giet de rest van de wildfond in de schotel en schraap de braadresten los met een houten lepel. Roer er 1 eetl. koude boterklontjes onder.
-
Afwerking:
-
Snij het everzwijnengebraad in sneetjes van 1 cm dikte en verdeel over de borden. Lepel er wat saus naast en geef er de pastagratin bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château des Fines Roches A.C. Châteauneuf-du-Pape Opmerkelijke châteauneuf met een sterke persoonlijkheid. Het rijke geurenboeket wordt gevolgd door een krachtige, volle en kruidige smaak.