- Bewaar

- Bewaar
Everzwijnengebraad met wintergroentjes
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Garcin `Cuvée Les Galets' | A.O.P. Lirac Wijn Terra Vecchia Reserve Merlot-Nielluccio | I.G.P. de l'Ile de Beauté | Corsica
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de rapen in halvemaantjes.
-
Maak de verse schorseneren schoon.
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en bak het everzwijnen gebraad aan alle kanten. Kruid met de tijm, laurier, peper en zout. Giet er het bier en de wildfond langs de rand van de kookpot bij. Laat 25 à 30 min. gaar worden (naargelang de dikte van het vlees).
-
Kook ondertussen de raapjes en (diepgevroren) schorseneren 10 min. gaar in lichtgezouten water. Laat uitlekken.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en bak de oesterzwammen 3 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de laatste 10 min. de oesterzwammen, de rapen en de schorseneren toe aan het vlees.
-
Voeg de honing toe aan de saus en bind eventueel met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Snij het everzwijnengebraad in sneetjes en schik op de borden, samen met de groentjes. Lepel er de saus naast en geef er rösti of aardappelgratin bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Garcin `Cuvée Les Galets' | A.O.P. Lirac Wijn Terra Vecchia Reserve Merlot-Nielluccio | I.G.P. de l'Ile de Beauté | Corsica
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de rapen in halvemaantjes.
-
Maak de verse schorseneren schoon.
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en bak het everzwijnen gebraad aan alle kanten. Kruid met de tijm, laurier, peper en zout. Giet er het bier en de wildfond langs de rand van de kookpot bij. Laat 25 à 30 min. gaar worden (naargelang de dikte van het vlees).
-
Kook ondertussen de raapjes en (diepgevroren) schorseneren 10 min. gaar in lichtgezouten water. Laat uitlekken.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en bak de oesterzwammen 3 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de laatste 10 min. de oesterzwammen, de rapen en de schorseneren toe aan het vlees.
-
Voeg de honing toe aan de saus en bind eventueel met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Snij het everzwijnengebraad in sneetjes en schik op de borden, samen met de groentjes. Lepel er de saus naast en geef er rösti of aardappelgratin bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Garcin `Cuvée Les Galets' | A.O.P. Lirac Wijn Terra Vecchia Reserve Merlot-Nielluccio | I.G.P. de l'Ile de Beauté | Corsica