- Bewaar

- Bewaar
Everzwijngebraad met gratin dauphinois en Provençaalse herfstgroenten
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn Nos Terroirs Bio A.O.P. Vacqueyras
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de diepgevroren aardappelgratins in een ovenschaal.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak het gebraad aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Besmeer een ovenschaal met 1 koffiel. boter en leg het gebraad erin. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Zet de aardappelgratins na 15 min. mee in oven bij het gebraad.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren zilveruitjes 10 min. lichtbruin. Voeg de Provençaalse groentemix en de paddenstoelen toe en roerbak 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het gebraad in sneetjes en verdeel samen met de groenten en de gratins over de borden. Lepel eventueel wat braadvocht over de borden.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn Nos Terroirs Bio A.O.P. Vacqueyras
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de diepgevroren aardappelgratins in een ovenschaal.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak het gebraad aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Besmeer een ovenschaal met 1 koffiel. boter en leg het gebraad erin. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Zet de aardappelgratins na 15 min. mee in oven bij het gebraad.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren zilveruitjes 10 min. lichtbruin. Voeg de Provençaalse groentemix en de paddenstoelen toe en roerbak 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het gebraad in sneetjes en verdeel samen met de groenten en de gratins over de borden. Lepel eventueel wat braadvocht over de borden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn Nos Terroirs Bio A.O.P. Vacqueyras