- Bewaar

- Bewaar
Fetarolletjes met muntsaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 2 min.
-
Voeg de spinazieblaadjes toe en laat slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Giet af en laat goed uitlekken.
-
Prak de feta fijn met een vork. Snij intussen elk vel filodeeg in 4 gelijke repen. Verdeel wat spinazie over elke reep en bestrooi met feta. Rol elke reep strak op. Rol de zijkanten 1/2 cm naar binnen, zodat de vulling er niet uit kan.
-
Bak de rolletjes 4 à 5 min. goudbruin in de friteuse op 175 °C.
-
Snipper intussen de munt fijn. Pers de limoen en meng samen met de munt onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 2 min.
-
Voeg de spinazieblaadjes toe en laat slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Giet af en laat goed uitlekken.
-
Prak de feta fijn met een vork. Snij intussen elk vel filodeeg in 4 gelijke repen. Verdeel wat spinazie over elke reep en bestrooi met feta. Rol elke reep strak op. Rol de zijkanten 1/2 cm naar binnen, zodat de vulling er niet uit kan.
-
Bak de rolletjes 4 à 5 min. goudbruin in de friteuse op 175 °C.
-
Snipper intussen de munt fijn. Pers de limoen en meng samen met de munt onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.