- Bewaar

- Bewaar
Florentijnse kotelet
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Abdijbier Wijn Monica di Sardegna D.O.C. | Sardegna | Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Ontpit de tomaten en snij in blokjes van 1 cm.
-
Scheur de mozzarella in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt 2 eetl. boter in een kookpot. Voeg de spinazie toe en verwarm al roerend zonder deksel op een hoog vuur (tot het vocht verdampt is). Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de koteletten 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Schik de spinazie in een ovenschaal en leg er het vlees op. Verdeel er de tomaten en mozzarella over.
-
Zet de ovenschaal 20 min. in de voorverwarmde oven en zet de laatste minuten de grill aan.
-
Afwerking:
-
Lekker met pasta.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Abdijbier Wijn Monica di Sardegna D.O.C. | Sardegna | Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Ontpit de tomaten en snij in blokjes van 1 cm.
-
Scheur de mozzarella in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt 2 eetl. boter in een kookpot. Voeg de spinazie toe en verwarm al roerend zonder deksel op een hoog vuur (tot het vocht verdampt is). Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de koteletten 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Schik de spinazie in een ovenschaal en leg er het vlees op. Verdeel er de tomaten en mozzarella over.
-
Zet de ovenschaal 20 min. in de voorverwarmde oven en zet de laatste minuten de grill aan.
-
Afwerking:
-
Lekker met pasta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Abdijbier Wijn Monica di Sardegna D.O.C. | Sardegna | Italië