- Bewaar

- Bewaar
Forel met spinazie en kappertjessaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen voldoende ontdooien zodat u ze kan openen.
-
Haal de ogen uit met een puntig mes en spoel de forellen onder koud stromend water. Dep goed droog, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.
-
Leg de forellen open, bestrijk ze met mosterd en vul met de diep- gevroren spinazie. Vouw opnieuw dicht en haal door de bloem.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. boter in een braadpan en bak de forellen op een matig vuur gedurende ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm ondertussen in een kleine kookpan de visfond en laat tot de helft inkoken. Giet er de room bij en laat nog 3 min. inkoken.
-
Voeg de uitgelekte kappertjes toe aan de saus en bind lichtjes met instantsausbinder.
-
Werk de saus af met diepgevroren tomatenblokjes en laat nog even doorwarmen.
-
Afwerking:
-
Schik de forellen op de borden en lepel er wat saus rond. Geef er fijne pasta bij (tagliatelle, fettuccine of linguine).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen voldoende ontdooien zodat u ze kan openen.
-
Haal de ogen uit met een puntig mes en spoel de forellen onder koud stromend water. Dep goed droog, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.
-
Leg de forellen open, bestrijk ze met mosterd en vul met de diep- gevroren spinazie. Vouw opnieuw dicht en haal door de bloem.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. boter in een braadpan en bak de forellen op een matig vuur gedurende ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm ondertussen in een kleine kookpan de visfond en laat tot de helft inkoken. Giet er de room bij en laat nog 3 min. inkoken.
-
Voeg de uitgelekte kappertjes toe aan de saus en bind lichtjes met instantsausbinder.
-
Werk de saus af met diepgevroren tomatenblokjes en laat nog even doorwarmen.
-
Afwerking:
-
Schik de forellen op de borden en lepel er wat saus rond. Geef er fijne pasta bij (tagliatelle, fettuccine of linguine).