- Bewaar

- Bewaar
Fruitgriezels
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 20 min. in de diepvries
Pel de mandarijnen en snij de selder in fijne staafjes. Geef elk mandarijntje een steeltje van selder.
-
Dop elke druif een klein beetje in de pudding en zet 20 min. in de diepvries (dat gaat makkelijk als je wat aluminiumfolie verfrommelt op een bordje en de druiven daarop zet).
-
Haal de druiven uit de diepvries en teken er 1 oogje op met de chocoladestift.
-
Snij de bananen in 2 en teken er oogjes op met de chocoladestift.
-
Doe de overgebleven pudding in een potje en teken er een spinnenweb op met de chocoladestift. Schik er het fruit mooi naast.
Geen fan van vanillepudding?
Probeer het eens met yoghurt of gesmolten chocolade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 20 min. in de diepvries
Pel de mandarijnen en snij de selder in fijne staafjes. Geef elk mandarijntje een steeltje van selder.
-
Dop elke druif een klein beetje in de pudding en zet 20 min. in de diepvries (dat gaat makkelijk als je wat aluminiumfolie verfrommelt op een bordje en de druiven daarop zet).
-
Haal de druiven uit de diepvries en teken er 1 oogje op met de chocoladestift.
-
Snij de bananen in 2 en teken er oogjes op met de chocoladestift.
-
Doe de overgebleven pudding in een potje en teken er een spinnenweb op met de chocoladestift. Schik er het fruit mooi naast.
Geen fan van vanillepudding?
Probeer het eens met yoghurt of gesmolten chocolade.