Fruitgriezels
Fruitgriezels

Fruitgriezels

40 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 172 kcal
Energie 720 kj
Vet 2.5 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 32.5 g
Suiker 26.7 g
Vezel 2.3 g
Eiwit 3.8 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min. + 20 min. in de diepvries

    Pel de mandarijnen en snij de selder in fijne staafjes. Geef elk mandarijntje een steeltje van selder.

  2. Dop elke druif een klein beetje in de pudding en zet 20 min. in de diepvries (dat gaat makkelijk als je wat aluminiumfolie verfrommelt op een bordje en de druiven daarop zet).

  3. Haal de druiven uit de diepvries en teken er 1 oogje op met de chocoladestift.

  4. Snij de bananen in 2 en teken er oogjes op met de chocoladestift.

  5. Doe de overgebleven pudding in een potje en teken er een spinnenweb op met de chocoladestift. Schik er het fruit mooi naast.

Tip
Geen fan van vanillepudding?

Probeer het eens met yoghurt of gesmolten chocolade.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min. + 20 min. in de diepvries

    Pel de mandarijnen en snij de selder in fijne staafjes. Geef elk mandarijntje een steeltje van selder.

  2. Dop elke druif een klein beetje in de pudding en zet 20 min. in de diepvries (dat gaat makkelijk als je wat aluminiumfolie verfrommelt op een bordje en de druiven daarop zet).

  3. Haal de druiven uit de diepvries en teken er 1 oogje op met de chocoladestift.

  4. Snij de bananen in 2 en teken er oogjes op met de chocoladestift.

  5. Doe de overgebleven pudding in een potje en teken er een spinnenweb op met de chocoladestift. Schik er het fruit mooi naast.

Tip
Geen fan van vanillepudding?

Probeer het eens met yoghurt of gesmolten chocolade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 172 kcal
Energie 720 kj
Vet 2.5 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 32.5 g
Suiker 26.7 g
Vezel 2.3 g
Eiwit 3.8 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g

Bekijk het recept digitaal