- Bewaar

- Bewaar
Gebakken sint-jakobsnootjes met prei en pepersaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de sint-jakobsnoten ontdooien en dep droog.
-
Snij de prei in fijne ringen.
-
Rits de blaadjes van de takjes dragon. Hou 8 blaadjes apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de prei 10 min. op een zacht vuur.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de sint-jakobsnoten 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de prei over 8 schaaltjes en schik er een sint-jakobsnoot op. Lepel er 1/2 eetl. pepersaus over en werk af met een blaadje dragon.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de sint-jakobsnoten ontdooien en dep droog.
-
Snij de prei in fijne ringen.
-
Rits de blaadjes van de takjes dragon. Hou 8 blaadjes apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de prei 10 min. op een zacht vuur.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de sint-jakobsnoten 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de prei over 8 schaaltjes en schik er een sint-jakobsnoot op. Lepel er 1/2 eetl. pepersaus over en werk af met een blaadje dragon.