Gegratineerde champignons
Gegratineerde champignons

Gegratineerde champignons

15 min.
Aperitiefhapje
15 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 77 kcal
Vet 6.5 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 3.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de steeltjes van de champignons.

  3. Snij de kruidenboter in schijfjes.

  4. Bereiding:
  5. Vul de champignons met de zeevruchten. Schik in een ovenschaal, bedek met een schijfje kruidenboter, bestrooi met geraspte gruyère en kruid met peper en zout.

  6. Schuif 7 min. onder de grill, tot de kaas bruin kleurt.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de steeltjes van de champignons.

  3. Snij de kruidenboter in schijfjes.

  4. Bereiding:
  5. Vul de champignons met de zeevruchten. Schik in een ovenschaal, bedek met een schijfje kruidenboter, bestrooi met geraspte gruyère en kruid met peper en zout.

  6. Schuif 7 min. onder de grill, tot de kaas bruin kleurt.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 77 kcal
Vet 6.5 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 3.7 g

Bekijk het recept digitaal