In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
Snij de steeltjes van de champignons.
Snij de kruidenboter in schijfjes.
Bereiding:
Vul de champignons met de zeevruchten. Schik in een ovenschaal, bedek met een schijfje kruidenboter, bestrooi met geraspte gruyère en kruid met peper en zout.
Schuif 7 min. onder de grill, tot de kaas bruin kleurt.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
Snij de steeltjes van de champignons.
Snij de kruidenboter in schijfjes.
Bereiding:
Vul de champignons met de zeevruchten. Schik in een ovenschaal, bedek met een schijfje kruidenboter, bestrooi met geraspte gruyère en kruid met peper en zout.
Schuif 7 min. onder de grill, tot de kaas bruin kleurt.