- Bewaar

- Bewaar
Gegratineerde ovenschotel met bloemkool en tarwegraantjes
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Dubbel Donker abdijbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato Piana del Sole Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Schil de zoete aardappel en snij in blokjes.
-
Snij het hoedje van de rode paprika en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika. Snij de paprika in ringen.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Laat de mozzarella uitlekken en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de tarwegraantjes in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Kook intussen de zoete aardappel 15 min. in lichtgezouten water.
-
Voeg de laatste 6 min. de bloemkool toe. Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rode uien en het knoflook glazig. Voeg de paprika toe en laat 5 min. stoven. Kruid met peper.
-
Voeg de bloemkool en de zoete aardappel toe en laat nog 2 min. doorwarmen. Kruid met de oregano, peper en zout.
-
Meng de pesto en de mozzarella onder de tarwegraantjes.
-
Vet een ovenschaal in met 1 eetl. olijfolie en doe er de tarwegraantjes in.
-
Bedek met de groenten en bestrooi met de geraspte emmentaler.
-
Zet 20 min. in de voorverwarmde oven en zet de laatste min. de grill aan.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Kook 25 g tarwegraantjes in water (kooktijd: zie verpakking). 2 Voeg de laatste 10 min. 20 g zoete aardappel en 80 g bloemkool toe. 3 Giet af, mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Dubbel Donker abdijbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato Piana del Sole Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Schil de zoete aardappel en snij in blokjes.
-
Snij het hoedje van de rode paprika en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika. Snij de paprika in ringen.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Laat de mozzarella uitlekken en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de tarwegraantjes in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Kook intussen de zoete aardappel 15 min. in lichtgezouten water.
-
Voeg de laatste 6 min. de bloemkool toe. Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rode uien en het knoflook glazig. Voeg de paprika toe en laat 5 min. stoven. Kruid met peper.
-
Voeg de bloemkool en de zoete aardappel toe en laat nog 2 min. doorwarmen. Kruid met de oregano, peper en zout.
-
Meng de pesto en de mozzarella onder de tarwegraantjes.
-
Vet een ovenschaal in met 1 eetl. olijfolie en doe er de tarwegraantjes in.
-
Bedek met de groenten en bestrooi met de geraspte emmentaler.
-
Zet 20 min. in de voorverwarmde oven en zet de laatste min. de grill aan.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Kook 25 g tarwegraantjes in water (kooktijd: zie verpakking). 2 Voeg de laatste 10 min. 20 g zoete aardappel en 80 g bloemkool toe. 3 Giet af, mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Dubbel Donker abdijbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato Piana del Sole Puglia - Italië