- Bewaar

- Bewaar
Gehaktbrood met noten en eekhoorntjesbrood
Onze drankensuggesties
Bier Corsendock Agnus Tripel Sterk blond bier met een fruitig aroma. In de mond zacht en licht hoppig, met een subtiele zoetheid. Wijn Charmes de Taureau - A.O.P. Lussac-Saint-Emilion Toegankelijke rode wijn met karakter. In de neus komen fruit en kruiden naar boven.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(35 min.)
-
Laat het eekhoorntjesbrood 30 min. weken in lauw water.
-
Snipper intussen de sjalot en de pterselie heel fijn.
-
Hak de walnoten fijn. Snij het witloof in de lengte in 6.
-
Haal het eekhoorntjesbrood uit het water en knijp er het water uit. Snij in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de eieren los en meng er het paneermeel, de sjalot, de peterselie, de walnoten en het eekhoorntjesbrood onder.
-
Meng onder het gehakt en kneed tot een gehaktbroodje.
-
Schik het gehaktbrood in een ovenschaal en verdeel er het witloof rond. Besprenkel met de olijfolie en betrooi met de tijm. Zet 50 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de gnoccchi goudbruin. Roer er de laatste 1 à 2 min. de spinazie onder. Giet af en kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in gelijke sneetjes en verdeel samen met het witloof, de gnocchi en de spinazie over de borden.
Onze drankensuggesties
Bier Corsendock Agnus Tripel Sterk blond bier met een fruitig aroma. In de mond zacht en licht hoppig, met een subtiele zoetheid. Wijn Charmes de Taureau - A.O.P. Lussac-Saint-Emilion Toegankelijke rode wijn met karakter. In de neus komen fruit en kruiden naar boven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(35 min.)
-
Laat het eekhoorntjesbrood 30 min. weken in lauw water.
-
Snipper intussen de sjalot en de pterselie heel fijn.
-
Hak de walnoten fijn. Snij het witloof in de lengte in 6.
-
Haal het eekhoorntjesbrood uit het water en knijp er het water uit. Snij in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de eieren los en meng er het paneermeel, de sjalot, de peterselie, de walnoten en het eekhoorntjesbrood onder.
-
Meng onder het gehakt en kneed tot een gehaktbroodje.
-
Schik het gehaktbrood in een ovenschaal en verdeel er het witloof rond. Besprenkel met de olijfolie en betrooi met de tijm. Zet 50 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de gnoccchi goudbruin. Roer er de laatste 1 à 2 min. de spinazie onder. Giet af en kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in gelijke sneetjes en verdeel samen met het witloof, de gnocchi en de spinazie over de borden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Corsendock Agnus Tripel Sterk blond bier met een fruitig aroma. In de mond zacht en licht hoppig, met een subtiele zoetheid. Wijn Charmes de Taureau - A.O.P. Lussac-Saint-Emilion Toegankelijke rode wijn met karakter. In de neus komen fruit en kruiden naar boven.