- Bewaar

- Bewaar
Geroosterde kippenbovenbout met ovenpanzanella
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Duc de Lerme Merlot I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de ciabatta in de lengte in 3 en daarna in blokjes.
-
Pers het knoflook en meng het met de Italiaanse kruidenmix en 3 eetl. olijfolie.
-
Verdeel de tapastomaten in kleinere trosjes.
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in brede repen.
-
Bereiding:
-
Leg de kippenbouten in een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. van de gekruide olijfolie. Zet 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en verdeel de ciabatta, de paprika's, de pancetta en de tapastomaten over de schaal. Besprenkel met de rest van de gekruide olijfolie. Zet 15 min. in de oven. Haal uit de oven en meng er de olijven onder.
-
Breng intussen de rucola op smaak met 1 eetl. olijfolie, de balsamicoazijn, zout en zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Werk de schotel af met de helft van de rucola en geef er de rest apart bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Duc de Lerme Merlot I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de ciabatta in de lengte in 3 en daarna in blokjes.
-
Pers het knoflook en meng het met de Italiaanse kruidenmix en 3 eetl. olijfolie.
-
Verdeel de tapastomaten in kleinere trosjes.
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in brede repen.
-
Bereiding:
-
Leg de kippenbouten in een ovenschaal en besprenkel met 1 eetl. van de gekruide olijfolie. Zet 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en verdeel de ciabatta, de paprika's, de pancetta en de tapastomaten over de schaal. Besprenkel met de rest van de gekruide olijfolie. Zet 15 min. in de oven. Haal uit de oven en meng er de olijven onder.
-
Breng intussen de rucola op smaak met 1 eetl. olijfolie, de balsamicoazijn, zout en zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Werk de schotel af met de helft van de rucola en geef er de rest apart bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Duc de Lerme Merlot I.G.P. Pays d'Oc