- Bewaar

- Bewaar
Gevuld witloof met bulgur en champignons
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Giet 4 dl heet water over de bulgur, dek af en laat 10 à 15 min. zwellen.
-
Hak intussen de hazelnoten en de champignons grof.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Snij de geitenkaas in 20 dunne schijfjes.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de champignons, de hazelnoten, de tijm en de helft van de peterselie toe en bak 3 à 5 min.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak het witloof goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout. Schik in een ovenschaal.
-
Maak de bulgur los met een vork en meng onder de champignons. Verdeel over de stukken witloof.
-
Leg 2 schijfjes geitenkaas op elk stuk witloof en bestrooi met de rest van de peterselie. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Giet 1/2 dl heet water over 30 g bulgur, dek af en laat 10 min. zwellen. 2 Snipper intussen 80 g witloof, 20 g grotchampignons en 1 takje platte peterselie fijn. Kook samen 10 min. in water. Giet af. 3 Mix de groenten en de bulgur fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Giet 4 dl heet water over de bulgur, dek af en laat 10 à 15 min. zwellen.
-
Hak intussen de hazelnoten en de champignons grof.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Snij de geitenkaas in 20 dunne schijfjes.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de champignons, de hazelnoten, de tijm en de helft van de peterselie toe en bak 3 à 5 min.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak het witloof goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout. Schik in een ovenschaal.
-
Maak de bulgur los met een vork en meng onder de champignons. Verdeel over de stukken witloof.
-
Leg 2 schijfjes geitenkaas op elk stuk witloof en bestrooi met de rest van de peterselie. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Giet 1/2 dl heet water over 30 g bulgur, dek af en laat 10 min. zwellen. 2 Snipper intussen 80 g witloof, 20 g grotchampignons en 1 takje platte peterselie fijn. Kook samen 10 min. in water. Giet af. 3 Mix de groenten en de bulgur fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley Chili