- Bewaar

- Bewaar
Gevulde courgetterolletjes met pancetta en mozzarella
Onze drankensuggesties
Bier Westmalle Dubbel Donkere trappist met een typisch boeket van koffie en zoethout. Volle, zachte smaak met verfijnde hoptoetsen. Wijn Château du Bois de la Garde - A.O.P. Côtes du Rhône Deze heerlijke rode wijn is pittig, fruitig (rood en zwart fruit) en licht kruidig (peper).
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgettes in de lengte in sneetjes van 1/2 cm.
-
Snipper het knoflook en de blaadjes basilicum fijn.
-
Snij de sneetjes mozzarella in 2.
-
Rasp de provolone.
-
Klop het ei los met een vork en roer samen met het knoflook, het basilicum en de provolone onder de ricotta.
-
Meng de Italiaanse kruiden onder de passata.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de helft van de passata over een ovenschaal.
-
Leg op elk sneetje courgette een sneetje pancetta en 2 halve sneetjes mozzarella. Rol de sneetjes courgette strak op en schik naast elkaar in een ovenschaal. Kruid met peper en zout.
-
Lepel er de ricottamengeling over en giet er de rest van de passata over. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, roer er de olijfolie onder en kruid met peper en zout.
Klaar om op te warmen De schotel met courgetterolletjes kan je vooraf al 20 min. bakken. Dek hem goed af voor je hem in de koelkast zet. De dag nadien zet je hem nog ± 20 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Onze drankensuggesties
Bier Westmalle Dubbel Donkere trappist met een typisch boeket van koffie en zoethout. Volle, zachte smaak met verfijnde hoptoetsen. Wijn Château du Bois de la Garde - A.O.P. Côtes du Rhône Deze heerlijke rode wijn is pittig, fruitig (rood en zwart fruit) en licht kruidig (peper).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgettes in de lengte in sneetjes van 1/2 cm.
-
Snipper het knoflook en de blaadjes basilicum fijn.
-
Snij de sneetjes mozzarella in 2.
-
Rasp de provolone.
-
Klop het ei los met een vork en roer samen met het knoflook, het basilicum en de provolone onder de ricotta.
-
Meng de Italiaanse kruiden onder de passata.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de helft van de passata over een ovenschaal.
-
Leg op elk sneetje courgette een sneetje pancetta en 2 halve sneetjes mozzarella. Rol de sneetjes courgette strak op en schik naast elkaar in een ovenschaal. Kruid met peper en zout.
-
Lepel er de ricottamengeling over en giet er de rest van de passata over. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, roer er de olijfolie onder en kruid met peper en zout.
Klaar om op te warmen De schotel met courgetterolletjes kan je vooraf al 20 min. bakken. Dek hem goed af voor je hem in de koelkast zet. De dag nadien zet je hem nog ± 20 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Westmalle Dubbel Donkere trappist met een typisch boeket van koffie en zoethout. Volle, zachte smaak met verfijnde hoptoetsen. Wijn Château du Bois de la Garde - A.O.P. Côtes du Rhône Deze heerlijke rode wijn is pittig, fruitig (rood en zwart fruit) en licht kruidig (peper).