- Bewaar

- Bewaar
Gevulde paprika met champignoncrumble
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint-Mont
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de paprika's in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Hak de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en voeg de champignonschijfjes en het knoflook toe. Bak 4 à 5 min. goudbruin op een hoog vuur.
-
Meng de rode pesto, de hazelnoten, de mozzarella en het paneermeel door elkaar in een grote kom. Voeg de gebakken champignons toe. Kruid met peper en zout.
-
Schik de paprikahelften op een bakplaat met bakpapier en vul met de champignonmengeling. Druk de vulling goed aan.
-
Bak de paprika's ± 30 min. beetgaar in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Serveer de gevulde paprika's met de spirelli.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 18 maand Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g paprika in kleine blokjes. 2 Kook de paprika en 100 g volkorenspirelli 11 min. gaar in een bodempje water. 3 Snij de pasta in hapklare blokjes en meng met de paprikablokjes, 5 g geraspte mozzarella en 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint-Mont
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de paprika's in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Hak de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en voeg de champignonschijfjes en het knoflook toe. Bak 4 à 5 min. goudbruin op een hoog vuur.
-
Meng de rode pesto, de hazelnoten, de mozzarella en het paneermeel door elkaar in een grote kom. Voeg de gebakken champignons toe. Kruid met peper en zout.
-
Schik de paprikahelften op een bakplaat met bakpapier en vul met de champignonmengeling. Druk de vulling goed aan.
-
Bak de paprika's ± 30 min. beetgaar in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Serveer de gevulde paprika's met de spirelli.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 18 maand Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g paprika in kleine blokjes. 2 Kook de paprika en 100 g volkorenspirelli 11 min. gaar in een bodempje water. 3 Snij de pasta in hapklare blokjes en meng met de paprikablokjes, 5 g geraspte mozzarella en 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint-Mont